ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό τη συνέχιση της κληρονομιάς και της αφοσίωσης του Ιωάννη Σ. Λάτση στην υλοποίηση κοινωφελών έργων.

Το Ίδρυμα σχεδιάζει, διαχειρίζεται και χρηματοδοτεί προγράμματα τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως εκπαίδευση, επιστήμη, τέχνες και πολιτισμός και κοινωνική πρόνοια και ανάπτυξη, αναπτύσσοντας συνεργασίες με φορείς της κοινωνίας των πολιτών καθώς και με κομβικής σημασίας οργανισμούς των πεδίων αυτών.

Η Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η εταιρεία, μεταξύ των άλλων, παρέχει εξειδικευμένες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού χώρων πολιτισμού και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στον τομέα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, και με την τεχνογνωσία που διαθέτει, υποστηρίζει το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» στην ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων για τη σωστή διαχείριση και παρακολούθηση των προϊόντων Πολιτιστικού Τουρισμού. Επιπλέον, συμμετέχει στο καλάθι των χορηγών που υποστηρίζουν την θερμοκοιτίδα D-HUB, παρέχοντας τις υπηρεσίες της για τη δημιουργία τεχνολογικών λύσεων που έχουν ως στόχο την καθολική και συνεχή παρακολούθηση των προγραμμάτων.

Ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας δραστηριοποιείται ενεργά σε 12 χώρες και περιλαμβάνει, εκτός της ΕΤΕ, 9 τράπεζες και 64 θυγατρικές εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών και λοιπών υπηρεσιών, απασχολώντας συνολικά 35.227 εργαζόμενους. Διαθέτει ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό (1.233 μονάδες) καθώς και το πληρέστερο δίκτυο στην Ελλάδα, με 529 καταστήματα και 1.401 ΑΤΜ (στοιχεία 30.06.2014). Ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας έχοντας αναλάβει το ρόλο ενός υπεύθυνου “πολίτη” απέναντι στην κοινωνία, σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής της διαδρομής, από το 1841 μέχρι σήμερα, αποδεικνύει το διαχρονικό της ενδιαφέρον και την ευαισθησία της σε ό,τι αφορά το σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, την ανάπτυξη της κοινωνίας, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, τη διάσωση και τη διαφύλαξη του ελληνικού πολιτισμού, τη συνεισφορά στα γράμματα και τις τέχνες και βεβαίως την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι Εταιρικό μέλος του Διαζώματος και υποστηρίζει και όλες τις δράσεις του D_Hub σαν περήφανος υποστηρικτής.